Biosignature Modulation

Biosignature Modulation är en vetenskaplig metod som används för att mäta var kroppen lagrar fett och varför. Metoden är utvecklad av träningslegendaren Charles Poliquin som under 20 år studerat professionella atleter och OS-medaljörer och grundar sig i att hormonella obalanser orsakar en onaturlig fettlagring hos många människor.

Såhär fungerar Biosginature Modulation
Biosignature Modulation bygger på kroppens 12 olika mätpunkter för fettlagring, dessa är; haka, kind, bröstparti, triceps, navel, nedre midja, övre midja, skulderblad, framsida lår, baksida lår, knä och vader.

De olika punkterna mäts med ett speciellt mätinstrument (Caliper) för att räkna ut fettprocenten på den specifika punkten. Fettprocenten sätts sedan i relation till de övriga 11 mätpunkterna och identifierar vilka delar av kroppen har som har för höga halter av fett.  Med kunskap om varför kroppen, rent biokemiskt, lagrar fett på den specifika punkten, jobbar man fram ett individanpassat program för att komma till bukt med specifika problemområden.

Alexandra och Biosignature Modulation
Alexandra är certifierad Biosignature Practionere (Poliquin Group) och utför kroppsfettmätningar och tar fram individsanpassde program som innefattar träningsprogram, kostschema och övriga nödvändiga åtgärder.

För mer information, kontakta Alexandra:
alexandra@alexandracarlsson.se

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>