Jobb jobb jobb

Idag har jag parkerat mig själv på ett café för att få jobba undan det jag inte hunnit med i veckan. Ni som har mejlat mig, jag svarar så snart jag bara kan!

Den senaste tiden har jag haft så fullt upp och det är svårt att inte känna stressen smyga sig på. Alla har vi ju perioder då det är extra mycket som händer runtomkring och man vill hinna med ALLT; jobb, vänner, familj, pojkvänner/flickvänner, träna, städa, tvätta, diska etc. etc. Listan kan göras lååååång.

Jag kan bara prata för mig själv men jag överlever inte dessa perioder utan träning, sömn och bra mat. Det kräver planering och hård prioritering men det går om man vill. För mig är det också viktigt att prioritera sådant som gör mig glad i själen också, det kan vara att träffa upp några vänner på en kaffe eller brunch och bara få släppa allt annat och snacka strunt  en stund.

Det är precis vad jag tänker göra nu, brunch på stan för att samla nya krafter inför jobb i eftermiddag :)

IMG_6660[1]
Vad gör ni den här lördagen!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>