Pulsband

I förra veckan köpte jag en ny pulsklocka från Activio. Pulsbandet är helt och hållet kopplad till din iPhone och ditt Activio-konto där du kan följa upp din träning. Det är alltså ingen klocka du har på handleden.

När du köper din Activio får du ett inlogg till ett konto där du kan se din pulskurva genom passet sparas, även genomsnittlig heart rate och peak heart rate. Det är ett smidigt och smart sätt att följa upp utvecklingen av din träning eftersom att allt finns sparat och man kan gå tillbaka och jämföra sina pass.

Jag premiärtestade mitt Activio-bälte i dag under ett konditionspass. Tyvärr (!!!) upptäckte jag efter passet att jag hade glömt att logga in och därför sparades heller ingen data :( Däremot var det smidigt att hålla koll på pulsen under passet och jag kan konstatera att jag körde väldigt hårt med mig själv i dag med en puls på 90-92 genom varje intervall. Heja!

Gå in på Activio om ni vill läsa mer: http://www.activio.se/ !

Pulsmataren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>